43. Dönem Mezuniyet Töreni

29.12.2012 3969

Gemlik Lisesi 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı sonunda 43. dönem mezunlarını verdi. 05 Haziran 2012 tarihinde okul bahçesinde yapılan mezuniyet törenine başta Gemlik Kaymakam Vekili Bursa Vali Yardımcısı Sayın Adnan KAYIK olmak üzere Gemlik Belediye Başkan Vekili Sayın Refik YILMAZ, Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Bilal ÇELİK ve saygıdeğer hanımefendi, Uludağ Üniveritesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr . Sayın Müfit PARLAK, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şube Müdürü Ali Osman CURA, Adalet ve Kalkınma Partisi Gemlik İlçe Başkanı Sayın Necdet YILMAZ, İl Genel Meclis Üyesi Sayın Ercan BARUTCUOĞLU, Gemlik Belediye Meclis Üyeleri, Gemlik Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yarbay Sayın Serkan ALTUN, Çok sayıda daire amiri, Gemlik´teki dersanelerin saygıdeğer temsilcileri, Saygıdeğer Öğretmen Arkadaşlarımız,Gemlik Lisesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve önceki mezunlarımız, Saygıdeğer Öğrenci Velileri, Basınımızın güzide mensupları ve Sevgili Son Sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Mezuniyet Töreni

2. mezuniyet töreni2. mezuniyet töreni2. mezuniyet töreni2. mezuniyet töreni2. mezuniyet töreni2. mezuniyet töreni