44. Dönem Mezuniyet Töreni

13.06.2013 3567

Gemlik Lisesi 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı sonunda 44. dönem mezunlarını verdi. 12 Haziran 2013 tarihinde okul bahçesinde yapılan mezuniyet törenine başta Gemlik Kaymakamı SayınCahit IŞIK  olmak üzere Gemlik Belediye Başkan Vekili Sayın Refik YILMAZ, Uludağ Üniveritesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr . Sayın Müfit PARLAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ERCÜMEN,  Şube Müdürleri Ali Osman CURA,Burhan İNAN, Mehmet Duran, Gemlik Belediye Meclis Üyeleri, Çok sayıda daire amiri, Saygıdeğer Öğretmen Arkadaşlarımız,Gemlik Lisesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve önceki mezunlarımız, Saygıdeğer Öğrenci Velileri, Basınımızın güzide mensupları, Yeni okulumuzun yapımına katkı sağlayan Gemport AŞ Yöenetim Kurulu Üyesi ve Yılport Holding İmtiyaz sahiplerinden Mehmet YILDIRIM ve Sevgili Son Sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Mezuniyet TöreniMezuniyet TöreniMezuniyet Töreni