Çanakkale Gezisi

23.05.2013 2038

Gemlik Belediyesinin Öğrencilere yönelik düzenlediği Çanakkale gezileri kapsamında Gemlik Lisesinden 36 öğrenci  ile Coğrafya öğretmeni Ahmet KARA ve Müdür Yardımcısı Faruk ŞAŞMAZ 18 mayıs 2013 cumartesi günü  gerçekleştirildi.
Çanakkale tarihi yarımadasında rehber eşliğinde Kilitbahir kalesi, Mecidiye şehitliği,Arıburnu ,Anzak koyu,57. Alay Şehitliği ve anıtı,Mehmetçiğe saygı anıtı ve Çanakkale Şehitleri abidesi gibi anıt ve şehitlikleri gezen öğrenciler şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnitle andılar.Şehitlik ve anıtları buyuk bir hürmetle gezen öğrenciler her bölgede rehberlerin anlattıklarını da dikkatle dinlediler.Cuma günü saat 24.00'te başlayan Çanakkale gezisi cumartesi günü akşamı sona erdi.