İSTANBUL GEZİSİ

Okulumuz 06.03.2014 perşembe günü İstanbul Üniversitesi´ne bir gezi düzenledi.

13.03.2014 3872

Okulumuz 06/03/2014 perşembe günü 83 öğrenci ile İstanbul Üniversitesine bir gezi düzenledi. Geziye Okul Müdürümüz Ertuğrul KILIÇLAR, Müdür yardımcısı Faruk ŞAŞMAZ, Rehber öğretmeni Güldem BAYRAM ve Gezi Kulubünden sorumlu öğretmenler Ahmet KARA ve Serdar GÜRBÜZ katıldı. Geziye Çamlıca Tepesinden İstanbulun müthiş boğaz manzarasının seyriyle başlandı. Çamlıcanın ardından tarihi yarım adaya geçilerek, tarihi yarım adada Topkapı sarayı, Ayasofya Kilisesi, Yerebatan Sarnıcı ve ardından İstanbul Üniversitesi ziyaret edildi. İstanbul Üniversitesi merkez kampüsünde Siyasal, Hukuk ve İktisat Fakülteleri ziyaret edilerek gezi tamamlandı. Dönüş te Ortaköy sahilinde mola verilip bir saatlik serbest zamanın ardından Gemlik´e dönüldü.