Kültürel Faaliyetlerdeki Başarılarımız

Okulumuz Gemlik Anadolu Lisesi olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında ilçemizde düzenlenen Şiir, Kompozisyon ve Hadis ezberleme gibi alanlarda çeşitli başarılar elde etmiştir.

12.05.2014 1894

Okulumuz Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda Kompozisyon Dalında Okulumuz öğrencilerinden Iraz Bayram BAYRAK ilçe 2. Oldu.

Okulumuz Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda Kompozisyon Dalında Okulumuz öğrencilerinden Ezgi BARUT ilçe 2. oldu.

Okulumuz Atatürk'ü Anma Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda Kompozisyon Dalında Okulumuz öğrencilerinden Ezgi BARUT ilçe 2. oldu.

10 Aralık İnsan Hakları Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda Kompozisyon Dalında Okulumuz öğrencilerinden Ezgi BARUT ilçe 1. oldu.

Okulumuz 18 Mart Çanakkale Şehitleri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda Şiir dalında Okulumuz öğrencilerinden Ezgi BARUT ilçe 2. oldu.

Okulumuz Mehmet Akif ERSOY ve Çanakkale Şehitleri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda kompozisyon dalında Okulumuz öğrencilerinden Ebru ALMALAR ilçe 2.si olurken Kader ÖZDEMİR ilçe 3. Sü olmuştur.

Okulumuz Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Hadis Ezberleme yarışmalarında Okulumuz öğrencilerinden Şeyma ABASIYUN ilçe 1. oldu.

Okulumuz Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Şiir yazma ve okuma yarışmalarında Okulumuz öğrencilerinden İmran BİNİCİ ilçe 2. oldu.

Okulumuz Çevre Bilincini geliştirme etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen faaliyetlerde ilçe 3. Olmuştur.