TWINTABU 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI KUTLUYOR

Okulumuz Twintabu e-Twinning projesinde yer alan öğrencilerimiz öğretmenleri Gamze TOKTAY rehberliğinde 19 Mayıs Atatürkü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramımızı özel bir video ile kutladılar.

19.05.2020 796

Öğrencilerimiz ortağı oldukları Twintabu adlı projeye uzaktan eğitim sürecinde de başarılı bir şekilde devam ettiler. Bu süreçte 19 Mayıs Atatürkü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramımız için farklı okullardan 27 öğretmen ve 65 öğrenci ile Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ataya Cevabını seslendirip özel bir video oluşturdular.

Oluşturulan video Türkiye e-Twinning Koordinatörü M. Fatih DÖĞER,Bursa e-TwinningKoordinatörü Feride Başak BAŞAR, Manisa e-Twinning Koordinatörü Ahmet MORSÜMBÜL ve yaklaşık 130 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen 19 Mayıs Özel Öğrenci Buluşması adlı toplantında öğrencilerimize de sürpriz olacak şekilde paylaşıldı.Öğrencilerimize hazırlanan süpriz kaydı görüntülemek için tıklayınız.

19-05-2020