BEYOND READING

BEYOND READING

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Ruken Yavuz Kanbur 11 ve 12. Sınıf dil gruplarından oluşan toplam 10 kişilik bir öğrenci ekibi ile "Beyond Reading" isimli eTwinning projesine ortak olmuştur. 

23.04.2022 816

Projede toplamda Türkiye den 6 , Romanya dan 3 ve Portekiz den de 1 okul yer almaktadır. Projemizin amacı öğrencilerimizin yalnızca okuma becerilerini değil aynı zamanda kelime bilgisi, yazma , konuşma ve telaffuz becerilerini de geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Projemizin devam ettiği süre boyunda öğrencilerimizinçeşitli web 2 araçlarını kullanarak farklı etkinliklere katılım sağlamalarını planlıyoruz. Bunun için de projemiz boyunca okuma çalışmalarından önce, okuma çalışmaları süresince ve okuma çalışmalarının tamamlanmasından sonra oluşturulacak çeşitli etkinlikler hazırlıyoruz.

Proje etkinliklerimiz tamamlandıktan sonra öğrencilerimiz İngilizce de okuma becerilerini geliştirirken aynı zamanda eleştirel düşünme becerilerini de geliştirmiş olacaklar. Bunun yanı sıra yazarlar ve yaşadıkları toplumlar hakkında detaylı bilgiler elde etmiş, hatta bu bilgileri kullanarak münazara çalışmalarına da katkı sağlamış olacaklar.

23-04-2022