GENÇ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI

GENÇ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI

             Proje okulu olmasıyla birlikte proje çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarıdan başarıya koşan Gemport Gemlik Anadolu Lisesi, Gemlik ilçesi 2. Küme "Genç Kızlar Voleybol Turnuvası"nda "Genç Kız Takımı 6'lı Gurupta" maçlarını büyük başarıyla tamamladı.

16.05.2022 356

             Yapılan müsabakalar sonunda kız voleybol takımımız Gemlik ilçe birincisi oldu. Turnuvada ilk maçını Hisar Anadolu Lisesiyle yapan kızlarımız maçı 2-0 kazandı. 2. maçını KOZA MTAL lisesiyle yapan okulumuz bu maçı da 2-1 kazandı. 3. maçını Çamlıca Kolejiyle yapan okulumuz bu maçı da 2-0 kazandı.

Başarılarına bizi alıştıran okul kız takımımız 4. maçını Özdilek İmam Hatip Lisesiyle yaparak bu maçı da 2-0 kazanarak yoluna namaglup devam eden kızlarımız son maçında da Kültür Kolejini de 2-0 yenerek yenilgisiz ilçe birincisi oldu.  

Turnuva da kız takımımızda bulunan sporcularımızdan;

Melek KIVRAK        : En İyi Pasör

Öykü AYDIN            : En İyi Smaçör

Rabia ÖZGÖREN      :En İyi Libero

Bere Naz KURT       : En İyi Orta Oyuncu

Büşra OKUMUŞ       :MVP (En Değerli Oyuncu) seçildiler.

Turnuva sonunda düşüncesini belirten okul kız takımı çalıştırıcısı öğretmenimiz M. Emin KURU, yaptığı açıklamada "Gençlerin erken yaşlardan itibaren spora yönlendirilmesinin önemli olduğuna dikkat çekerek gençlerimizin yaşam kalitesini arttırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek sağlıklı nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak en büyük hedefimiz. Öğrencilerimizin spora alakası bizi çok memnun ediyor. Bu organizasyonlar yeni sporcular keşfedilmesine imkân sağlıyor. Bu turnuva da birçok öğrencimizde farklı kategorilerde öne çıkmıştır. Bu başarı daha büyük başarılar için bizi umutlandırmaktadır." dedi.

 

16-05-202216-05-202216-05-202216-05-202216-05-2022