İLÇE SAĞLIK VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN OKULUMUZA ZİYARET

20.09.2021 270

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN ve İlçe Sağlık Müdürü Enes ÖZDEMİR, COVID-19 Salgını nedeniyle okulumuzda yapılan çalışmaları yerinde görmek ve öğretmen ve öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla okulumuzu ziyaret ettiler.             İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN, öğrencilerle yaptığı sohbette  yüz yüze eğitimden uzak kalmamak için salgın tedbirlerine uymalarını, tedbirsizliğin bulaş riskini artırdığını ve öğrencilerimizin ve ailerinin sağlığını tehdit ettiğini söyledi.             İlçe Sağlık Müdürü Enes ÖZDEMİR de öğrencilere gerek sınıf ortamında gerekse dışarda mutlaka maske takmalarını maskeyi mümkün olduğunca sık değiştirmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca aşının salgın riskini azalttığını sırası gelen öğrencinin aşı olması gerektiğini ailerinin mutlaka aşı olmaşatı yönünde uyarmaları gerektiğini söyledi. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet İKİNCİ, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Abdulla AKPINAROĞLU da eşlik etti.

20-09-202120-09-2021