OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ZİYARET

Okul aile birliğimizin ekim ayında yapılan genel kurulunda yönetime seçilen Başkan Şehnaz KUTLU ve Başkan Yardımcısı Filiz ÖZCAN, Okul Müdürümüz Dursun MEMİŞ ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN'ı ziyaret ettiler.

07.11.2021 207

Ziyarette okulumuzdaki eğitim öğretim çalışmaları ve iyileştirmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Başkan Şehnaz KUTLU, " Okulumuza yeni yapılan laboratuvar ve atölyeler için desteklerinden dolayı Mehmet DURAN'a teşekkür etti. Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için bize verdiğiniz destek çok önemli."dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN da yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek evlatlarımızın her yönüyle daha iyi eğitim alması ailesine, ülkesine ve milletine faydalı bireyler olması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN, okulumuzun fiziki iyileştirmelerinin takipçisi ve destekçisi olacaklarını söyledi.