OKULUM TEMİZ BELGESİ

11.12.2020 321

Milli Eğitim Bakanlığının 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı. Bu kapsamda okulumuz bütün hazırlıklarını tamamlayarak Okulum Temiz Belgesini almak için başvuru yapmıştı. Başvuru sonrasında, Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından bu okulumuz denetlenip OKULUM TEMİZ BELGESİNİ almaya hak kazanmıştır.

11-12-2020

Kaynak: MEB