VELİ TOPLANTISI

VELİ TOPLANTISI

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile veliler, yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında "çevrimiçi veli toplantısında buluştu.

16.12.2020 446

              Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 nedeniyle alınan tedbirler kapsamında eğitim öğretimin uzaktan (çevrimiçi) devam ettiği şu günlerde velilerimize yönelik de çalışmalarımız devam ediyor. Gemport Gemlik Anadolu Lisesi yönetimi, bu süreçte gerçekleştirilen eğitim – öğretim, salgın önlemleri ve öğrencilerin durumunu görüşmek üzere velilerle geçtiğimiz cumartesi günü saat 14.00 – 17.00 arası video konferans yöntemiyle toplantı düzenledi.

              Toplantıda, önce sınıf rehber öğretmenlerimiz sınıfların ve öğrencilerimizin genel durumu, uzaktan eğitimin değerlendirilmesi, öğrencilerimizin başarılarının takibi, evde çalışma ortamının sağlanması, salgından korunma, tedbirlere uyulması ve okul aile iş birliğinin güçlendirilmesi gibi konularda velilerimize bilgi verdiler. Bilgilendirmenin ardından velilerimiz de süreç hakkındaki görüşlerini ve isteklerini dile getirdiler. Daha sonra da velilerimiz derse giren öğretmenlerden öğrenciler hakkında bilgi aldılar.

             Okul Müdürümüz Dursun MEMİŞ yaptığı açıklamada; yöneticiler ve öğretmenlerimiz olarak bizler üzerimize düşen bütün görevleri hassasiyetle yürütmeye çalışıyoruz. Velilerimizden de bu süreci iyi takip etmelerini istiyoruz. Çünkü çocuklarımızın evdeki zamanlarını iyi değerlendirmelerini uyguladığımız programa uyarak verimli öğretim süreci geçirmelerini istiyoruz. Ailelerin de bunu kontrol ederek çocuklarımıza yardımcı olmaları çok önemli." dedi.

              Yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren velilerimiz öğretmenlerimize ve okul yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

16-12-2020