VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

11.09.2022 1300

• Dersler 08.45 te başlayacak olup öğrencilerimizin en geç saat 08.30 da okulda hazır bulunmaları gerekmektedir

• Pazartesi günü tören 09.00 başlayacak olup öğrencilerimiz 08.45 te okulda olacaklardır. Okul giriş kapısı önünde yoğunluk oluşmaması ve trafik akışının sağlanması için özel aracı ile öğrencisini getirecek olan velilerimiz öğrenciyi biraz daha aşağıda yada kapıdan biraz daha ileride indirerek akışa engel olmamaları rica olunur.

• Öğrencilerimiz teneffüslerde ve öğle arası okul bahçesinin dışına kesinlikle çıkmayacaklardır.

• Evi okula çok yakın olan öğrencilerimizin öğle arası çıkışı için ileriki günlerde ayrıca duyuru yapılacak olup duyuru yapılana kadar hiç bir öğrenci çıkmayacaktır.

• Öğrencilerimiz, mevzuatta yer alan kılık kıyafet kurallarına kesinlikle uyacaklar ve belirlenen okul formasıyla okula gelecektir. Bu konuda velilerimizin hassas davranmaları ve taviz vermemeleri önemle rica olunur.

• Okul kıyafetlerimiz daha önce we sayfamızda duyurulmuştu. Bu kıyafetler dışında hiç bir kıyafet okul kıyafeti olarak kabul edilmeyecektir. (10., 11., ve 12. Sınıf öğrencilerimiz geçen yıllardan kalan sadece mavi tişört ve uzun kollu lakostu giyebilirler.) Tüm öğrenciler siyah pantolon giyecekler.

• Okula servisle gelecek öğrencilerimiz ilk gün sabah kendi imkanlarıyla okula gelecekler, akşam çıkışta servisle dönecekler ve servise bindiklerinde kayıt yaptırıp güzergah vb. bilgileri servisle görüşebilirler.

• Pazartesi günün belirlediğimiz sıraya göre ders kitaplarının dağıtımı yapılacaktır. Kitapların hepsini düşünerek eve götürmede kolaylık sağlayacak şekilde çanta/poşet getirilmesi önemlidir.

• Ders başlama ve bitiş saatleri ve günlük ders zaman çizelgesi okulumuz web sayfasında yayınlanacaktır.

• Çeşitli sebeplerle öğrencilerin okuldan çıkması gerekiyorsa, (hastane randevusu, aşı olma, başka sebeple eve gitmek vb.) velilerimizin okula bizzat gelerek almaları gerekmektedir, Öğrencilerimizin kendi başlarına okuldan çıkmalarına izin verilmeyecektir.

• Teneffüslerde (hava şartlarının uygun olması durumunda) öğrencilerimiz sınıfları boşaltıp sınıflar sürekli havalandırılacaktır.

• Aile içerisinde salgın hastalık (COVID-19 vb.) belirtisi (ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı gibi) olan ya da tanısı alan, temaslısı olan kişi bulunması durumunda okul idaresine mutlaka haber verilmelidir.

• UNUTMAYIN!...

Bizler de siz değerli velilerimiz ve sevgili öğrencileirmiz gibi çok heyecanlıyız. Bir an önce bildiğimiz, özlediğimiz şekilde öğretmen-öğrenci olarak okula başlamak istiyoruz. Tüm çabamız, işimizi en iyi şekilde yapmak ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için.

Birlikte hareket ettiğimiz sürece üstesinden gelinemeyecek hiçbir durum yok. Bu bakımdan birbirimizi anlamak, dinlemek ve iletişim kurmak çok önemlidir.

Bu bakımdan yapacağımız duyuruların dikkatlice takip edilmesi çok önemlidir.